Mijn Eigen Portfolio

Mijn Eigen Portfolio biedt op eenvoudige wijze een online mogelijkheid om deskundigheid en ervaringen van zorgverleners te registreren. Hierin worden alle gegevens en documenten opgeslagen en bijgehouden, zoals bijvoorbeeld het CV, een VAR-verklaring, BIG-registratie of afgeronde cursussen.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Met enkele klikken kan een zorgverlener zelf aangeven welke vakkennis, op basis van de voorbehouden handeling van Vilans, zij bezit.
De zorgverlener blijft ten alle tijden de eigenaar en hij blijft zelf verantwoordelijk voor het bijhouden. De zorgverlener kan zelf eenvoudig haar gegevens delen met bureaus of zorginstellingen.
Na de gegevens te delen, geeft het portfolio overzichtelijk weer welke vakkennis er aanwezig is in het team. Tevens heeft een zorginstelling zo inzichtelijk wat het kwaliteitsniveau is van de zorgverleners die werkzaam zijn binnen de zorginstelling.

Door de grote mate van efficiency worden de overheadkosten van zorgbemiddeling niet oneigenlijk opgestuwd, maar blijven ze relatief laag.

Zie voor meer informatie www.mijneigenportfolio.nl